A szeretet ünnepén adni a legjobb!

A karácsony közeledtével a szeretet és az egymásra figyelés egyre fontosabb szerepet tölt be szívünkben.

 

Cégünk minden évben kihasználja ezen időszakban, hogy jótékonykodással segíthessen a rászorulóknak.

Ez alkalommal egy speciális tanintézmény kérésének teszünk eleget, ahol mozgásában és gondolkodásában hátrányos helyzetű gyermekeknek szeretnénk a karácsonyukat szebbé tenni és segítséget nyújtani a tanintézménynek, hogy speciális eszközöket tudjanak beszerezni, annak érdekében, hogy a gyerekeknek komfortosabbá tegyék a mindennapjaikat, mivel az iskola anyagi forrásai és lehetőségei is erőteljesen korlátozottak.

Egy lelkes művész kreált egy „FA Motort”, amit abból a célból épített, hogy ezen intézménybe járó gyerekek örömüket leljék e műremekbe, és arra felülve fantáziálgathassanak arról, hogy milyen szabadságot nyújt a motorozás és egy jármű vezetése.

Sajnos az idő múlásával ezt az időjárásra érzékeny járművet fedett helyen tárolni az iskola nem tudta, és így amellett döntöttek, hogy megválnak tőle.

Az intézmény vezetése megkereste társaságunkat, hogy segítsünk a motor hasznosításában.

A speciális iskolát meglátogattuk és azonnal szívügyünk lett, hogy segítsünk ahogy tudunk. Láttuk, hogy a famotornál vannak szükségesebb eszközök is, amik a gyermekek lelki és testi fejlődéséhez jobban hozzájárulnak, és így közösen amellett döntöttünk, hogy a háromkerekű faművet elhozzuk és egy nyílt liciten elárverezzük.

A befolyt összeget az iskola egy speciális beszédet helyettesítő, kommunikációt segítő eszköz vásárlására fordítja.

Kérjük vegyen Ön is részt a Szeretet Ünnepe jótékonysági akciónkban december 1.-31. között, tegyük szebbé együtt a gyerekek karácsonyát!

Ön is hozzájárulhat jótékonysági akciónkhoz a szalonunkban elhelyezett adománydoboznál vagy utalással az alábbi bankszámla számon: CIB 10700392-68304713-51100005

Köszönjük, hogy elolvasta levelünket és figyelmével, adományával támogatta a Csillagház Gyermek Alapítványt és megosztja ismerőseivel, barátaival e jótékonysági eseményt.

Mindezzel együtt szeretnénk megköszönni, hogy az idei évben is igénybe vette szolgáltatásinkat, mert ezzel már Ön is részese a Csillagház gyermekalapítvány támogatói körének.

Hozzászólások