AZ MZD CONNECT ÚJDONSÁGAI

Tudjuk, hogy összeköttetésben szeretnél lenni a környezeteddel, bárhol és bármikor!

Ezért az új MZD Connect frissítésnek köszönhetően a Mazda lehetővé teszi, hogy mindig kapcsolatban maradj, még a vezetés élvezete közben is.

 

A Mazda az autózás öröméről szól. Ahhoz, hogy a vezető és utasa valóban átélje a vezetés élményét, fontos, hogy úgy érezzék: kényelmesen, biztonságban és megbízható körülmények között utaznak.

Ezt szem előtt tartva a Mazda kifejlesztette az MZD Connect rendszert, amely lehetővé teszi, hogy valamennyi médiaeszköz bármikor biztonságosan használható legyen a HMI-utasításrendszer segítségével.

 

A Mazda HMI-utasításrendszer révén intuitív módon kezelheted az MZD Connectet egy tekerőgomb forgatásával. Ezzel már az Apple CarPlay-t és az Android Autót is irányíthatod. Kapcsolatban maradhatsz a külvilággal, ugyanakkor egyszerre élvezheted a vezetést is.

 

APPLE CARPLAY

Az Apple CarPlay segítségével okosabban és biztonságosabban használhatod iPhone-odat vezetés közben. Könnyedén hozzáférhetsz az Apple Music-hoz, a Térképekhez, az Üzenetekhez, valamint telefonhívásokat indíthatsz Sirivel vagy az autó HMI vezérlője és érintőképernyője segítségével.

ANDROID AUTO

Hozzáférhetsz kedvenc zenéidhez és üzenetküldő appjaidhoz, a Google Térképhez, a Google Play Zenéhez, valamint hasznos helyi információkat kaphatsz az Android Autótól vezetés közben. A Google Asszisztens hangvezérlője segítségével üzeneteket tudsz küldeni és fogadni, hívásokat tudsz indítani, navigációt kérhetsz és megtervezheted a napodat úgy, hogy közben biztonságosan az úton tartod a szemed.

Az Apple CarPlay és az Android Auto az MZD Connecttel felszerelt Mazdák kiegészítőjeként vásárolható meg.

 

Hozzászólások