Éld bele magad!

Még 2014. nyarán történt, hogy egy kis csajos kiruccanás keretein belül nyakunkba vettük a fővárost és mi mással suhantunk volna, mint egy gyönyörű dark gun metal 1.6 diesel KIA CEE’D KOMBI-val, aminek a tesztelési lehetőségét a KIA ZAKAR biztosította számunkra. Ezúton is köszönjük!

Külsőleg szemlélve az autót elég nagynak tűnt, tartottam is tőle az én pici járgányom után, de amint beleültem, szerelem volt első indulásra. 🙂 Nagy meglepetés volt az elektromos rögzítőfék, de a jót könnyű megszokni. 🙂 A barátnőmet megtréfáltam és direkt nem szóltam neki, hogy mivel érkezem. Megálltam előtte, és csak pár pillanat után kapcsolt, hogy én ülök az autóban és rá várok. A nevetéstől alig tudott beszállni, ugyanis elmesélte, hogy még gondolta is magában, hogy milyen szép autó fordult be a sarkon, de jó lenne azzal menni. Minden álma és gondolata így váljon valóra. 🙂

dark_gun_metal(1)

Forró nyári nap volt, de kicsit sem izzadtunk, ugyanis az automata klíma kellemes hőmérsékletet biztosított az egy órás út során. Csak úgy siklottunk a szikrázó nap fénysugarai között, szinte pár percnek tűnt az út. Az autó mindig jelezte, hogy mikor váltsak sebességfokozatot és rövid idő eltelte után már nagyon összhangban voltunk. A fékpedállal óvatosan kell bánni, mert a KIA sajátossága, hogy extra érzékeny a fék, elég egy óvatos lábmozdulat és már lassul is az autó. Az érkezés után szomorú szívvel hagytuk ott magányosan a bevásárlóközpont parkolójában az áramvonalas CEE’D-et és alig vártuk, hogy elintézzük a bevásárlást és ismét átéljük azt a felejthetetlen élményt, amit a CEE’D nyújt mind a vezetőnek, mind az utasoknak. A hatalmas csomagtérben bőven akadt hely a vásárolt holmiknak, nem kellett attól félni, hogy bármi a bevásárlókocsiban maradna helyszűke miatt. A parkolóból való kitolatásnál nagy segítségemre volt a tolatókamera, így nem okozott problémát az autó hossza. A hazafelé tartó út még rövidebbnek tűnt, valaki biztos átrendezte a térképet és közelebb került Cegléd a fővároshoz, mert szinte pillanatok alatt itthon voltunk. 🙂 Ez az elegáns darab azóta megtalálta a gazdáját, reméljük a tulajdonos sok örömét leli az autóban, szerintem nem fog csalódni!

10608298_698450543555368_1518846164299926558_o

Hozzászólások