Kia nyári limitált modellek

 

Hogyan hozza ki utazásából a legjobbat? Segítünk dönteni! Válasszon a Kia Zakar nyári limitált modelljeiből! Vásárolja meg a Kia Cee’d modellcsalád tagjait vagy a Kia Sportage-t frissítő felszereltséggel kedvező áron.

 

  • Magyar nyelvű navigációval: a magyar nyelvű 7 colos érintőképernyős navigáció rendszernek köszönhetően nem kell attól tartania, hogy ismeretlen terepre téved. A 7 évig tartó ingyenes térképfrissítési szolgáltatással pedig mindig naprakész lehet.
  • Tolatókamerával: a jármű szélességét és a segédvonalakat a képernyőre vetítve pontos segítséget kap, hogy a legszűkebb helyre is gond nélkül beparkolhasson.
  • Automata kétzónás klíma: a kormánykerék és az első ülések fűthetőek, míg a nyár beköszöntével az automata légkondi biztosítja a kívánt hőmérsékletet utazás közben.

 

 

Limitált szériás Kia Sportage

 

A Kia Sportage most még többet nyújt limitált nyári kiadásunkkal.Válassza a jellegzetes formatervű, intelligens és kényelmes SUV-t már 6.249.000 Ft-tól most navigációval, tolatókamerával és automata klímával.

 

Nyári limitált szériás Kia Cee’d

 

A limitált szériás Kia Cee’d már megjelenésével is azt sugallja, hogy élmény lesz vele az utazás minden pillanata, akár hosszú, akár rövid távon. Tapasztalja meg a Kia vezetési élményt. Legyen az Öné már 4.899.000 Ft-tól.

 

Hozzászólások