Mazda a 2017-es Genfi Autószalonon

Idén ötvenedszer látogat el a Mazda az 1905 óta megrendezett Genfi Autószalonra, amely számtalan innovatív modell világpremierjének volt már tanúja.

A Mazda itt mutatta be az új generációs CX-5 modellt, két másik, fontos modellújdonsággal: a frissítésen átesett 2017-es Mazda CX-3 és Mazda2 típusokkal együtt. Mindhárom modellben megtalálható a Jinba Ittai, amely az ember és az autó közötti kapcsolatot írja le, a vállalat emberközpontú járműfejlesztési filozófiájának értelmezésében.

Képtalálat a következőre: „Mazda cx-5 2017 Genfi Autószalon”

 

A vadonatúj CX-5 ösztönös természete tökéletesen kifejezésre jut a „heads-up” utastérben, ahol minden fontos funkció a lehető legkönnyebben kezelhető és működtethető. Mostantól például elérhető a szélvédőre kivetített head-up kijelző, amellyel ebben a méretosztályban rendszerint csak prémium termékeknél találkozhatunk, vagy a középkonzoli kijelző, amelyet a könnyebb áttekinthetőség érdekében a műszerfal tetején helyeztünk el. A motor-, út- és szélzajok csökkentésére irányuló erőfeszítések eredményei pedig könnyed beszélgetést tesznek lehetővé. A pihentető, kiváló minőségű belső környezetet kifinomult dizájn és kiemelkedő kivitelezési minőség teszi teljessé.

A jobb vezethetőséget és fokozott biztonságot kínáló fejlesztések, mint a G-Vectoring Control technológia pontosan leköveti a vezető utasításait, és ezzel egy csapásra magabiztossá és elégedetté teszi a jármű vezetőjét, a Jinba Ittai – azaz a vezető meghosszabbításaként létező autó – az élmény pedig mindenkivel megoszlik a fedélzeten.

 

CX-5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az új fejlesztések természetesen a többi modellben is megjelennek: a Mazda CX-3 SUV és a 2017-es Mazda2 kisautó a jövőben alapfelszereltségként tartalmazza a G-Vectoring Control-t és a továbbfejleszett i-ACTIVSENSE aktív biztonsági rendszert, benne az adaptív LED fényszórókkal. A megújult, kisebb modellek belső tere is átalakul, új kormánykerékkel és jobban látható, színes head-up kijelzővel, az utazás pedig kevesebb menetzajjal és még nagyobb vezetési kényelemmel jár.

A 2017-es CX-3 és Mazda2 már elérhetők, az új Mazda CX-5 pedig március közepétől rendelhető a hivatalos Mazda márkakereskedésekben.

 

További részletekért keresse: www.mazdazakar.hu

Hozzászólások