Te Integetsz? A Sportagenek összehozó ereje van :D

Már régóta tudjuk, hogy a motorosok egy nagy család része, hiszen a motorozás egy életérzés! Akkor szinte egyszerre dobban a szívünk. Mindig integetünk egymásnak, olyan érzést keltve mintha mindenki ismeré egymást. Idegenként is olyan közvetlenül odamegyünk egymáshoz és megnézzük a gépét mintha mindig ismerősök lettünk volna és képesek vagyunk órákon át beszélgetni szeretett motorunkról.

El tudod ezt képzelni autóval?

 

Képtalálat a következőre: „kia sportage 2017”

 

Az autósok körében nem sűrűn látni, hogy intenek egymásnak csak azért, mert ugyanolyan autójuk van. Egyszer hallottam talán, hogy a MINI-sek igen, de még sose láttam.

Van azonban akiknek minden reggele egy integetéssel, egy kedves mosollyal indul amikor munkába mennek vagy este amikor hazafelé tartanak.

Hogy miért??     Kia Sportage-ben ülnek!

Idegenként kezdik minden napjukat, de ahogy beleülnek az autójukba szinte ismerőssé válnak, büszke tulajdonossá, elégedett utazóvá.

Köszöntik egymást minden reggel és mikor elhaladnak egymás mellett mosoly ül az arcukra, mert Sportage-et vezetnek! A legjobb érzés, ha tartozol egy közösséghez, ami befogad, támogat, élményt és tapasztalatot oszt meg Veled és ezt együtt élitek át a mindennapokban. Szerezzetek örömet egymásnak, alkossatok közösséget és azt veszitek majd észre, hogy az autótokkal együtt Ti magatoknak és másoknak is élménnyé teszitek az utazást!

A Kia Zakarnál akármelyik Kia modell közösségéhez szeretnél tartozni megtalálod a Neked megfelelő társat.

Válogass Kia modelljeink közül és kérj ajánlatot. Közösen megtaláljuk a hozzád legjobban illőt!

www.kiazakar.hu

 

Képtalálat a következőre: „kia sportage család”

Hozzászólások