Ne próbáld ki, de a Sorento kulcsa, mint hal a vízben!

Egy közös nagycsaládi nyaralásra nem is találhatsz jobb útitársat a Kia Sorentonál, akár 5 és 7 személyes kivitelben is. A Kia minden modelljére 7 év garanciát vállal és nem véletlenül, nagyon megbízható és garantált a minőség hosszútávon is.

Képtalálat a következőre: „kia sorento 2017”

Az induláskor mindenki izgatottan várja az utazás minden pillanatát. A nyaralás akkor kezdődik amikor beleülsz az autóba. Akár mekkora távot is választunk azonnal hozzászokunk a Kia nyújtotta kényelemhez. Panoráma napfénytető, puha anyagok, okos kormány, kulcs nélküli indítás, szellőztethető ülések, elektromosan állítható derék támasz és ülések, automata klíma, vezetést segítő biztonsági rendszerek és még nagyon sokáig sorolhatnánk, mivel kényeztet minket a Kia minden alkalommal.

Olyannyira hozzászoktunk ehhez a kényelemhez, hogy mindenhova elmennénk vele. Még a vízbe is?

Na jó az egész autót azért nem vittük fürdeni, de egy fontos kis darabját igen.

Miután megérkeztünk azonnal az áhított hűs habokba vetettük magunkat. Egy óra kellemes ázás után konstatáltuk, hogy Sorentonk kulcsa is velünk együtt élvezte a hullámokat mindvégig a fürdőnadrág zsebében. Természetesen azonnal imákat mormolva siettünk az autóhoz és már a Kia Assistance szolgálatát tárcsáztuk volna mikor meglepő dolgot tapasztaltunk. A kulcs ugyanúgy működött, hiba nélkül (azóta is)! Szinte nem hittünk a szemünknek, mire jött a válasz: „ Mit csodálkoztok, nem véletlenül van a családnak Kia Sorento-ja!”

Természetesen azért ne csináljátok utánunk, de szuper érzés megtapasztalni minden nap a Kia megbízhatóságát!

 

Válaszd most a Kia Sorento Summer Editiont ajándék Techno csomaggal! Részletekért kattints ide.

 

Hozzászólások