2020-as Mazda CX-5 – a tökéletes családi SUV

A Mazda a 2020-as CX-5-ben még nagyobb figyelmet fordít arra, hogy az egész család a lehető legnagyobb kényelemben és biztonságban részesüljön, mindezek mellett a legkiválóbb menetteljesítményt nyújtja a modell.

Hat légzsákkal és megnövelt ütközésbiztonsági funkciókkal felvértezett modellel még biztonságosabb az utazás. A vezetéstámogató rendszerek terén is fejlődött a CX-5, az I-Activesense csomagnak köszönhetően a biztonsági rendszer ténylegesen képes megállítani az autót, ha szükséges, illetve csökkenteni a sebességét ütközés veszélye esetén. Így nem csak utasait, hanem a forgalomban egyéb résztvevőinek biztonságát is megőrzi.

Kényelem az egész családnak – a teljesen újragondolt belső tér elképesztő minőségérzetével és kényelmével rabul ejti utasait.

A 2020-as Mazda CX-5 506 literes megnövelt csomagtér-kapacitással rendelkezik, így biztos lehet benne, hogy elegendő hely lesz a csomagok részére a család minden tagjának, ráadásul ledöntött ülésekkel 1620 literig bővíthető a csomagtér befogadóképessége.

Mindezek mellett a modell lenyűgöző erejével akár 2100 kg tömeget is képes vontatni. Így valóban magával tud vinni mindent a család. A 2020-as CX-5 rendelkezik egy u.n. hengerkikapcsolási rendszerrel és többszörös égést fokozó technológiával, melynek következtében jelentősen javul a modell üzemanyag-hatékonysága.

Jelentkezz tesztvezetésre vagy kérj ajánlatot a www.zakarauto.hu/mazda oldalon!

Hozzászólások