2021-ben érkezik a megújult Ssangyong Rexton

Jövőre érkezik a Ssangyong 7 személyes terepjárójának, a Rextonnak legújabb változata. A dél-koreai gyártó az utóbbi években egyre inkább olyanná formálta modelljei megjelenését, mely az európai piac által könnyebben emészthető, mára már igazán stílusos, modern külsővel rendelkező modellpalettája van.

A legújabb Ssangyong Rexton is ezt az irányt követi. Nagy, nyolcszögletes, vastag szélű króm hűtőráccsal érkezik és szögletesebb LED fényszórókkal, talán ezek a legmarkánsabb változások a modellen és egy kis Audis vonalat kölcsönöz neki. Az első és hátsó lökhárítók formáján is alakítottak egy keveset, a hátsó lámpák valamivel egyszerűbbek lettek. Összességében elmondható, hogy nagyon divatos, a mai SUV-trendbe illeszkedő megjelenést álmodott meg a Ssangyong a 7 személyes terepjárójának.

A belső teret, ahogy azt már megszokhattuk minőségi anyaghasználat jellemzi, stílusában azonban változott, modernebb lett. Az autóba új, „D” formájú kormány került, mögötte digitális műszerfal található. A középkonzol is megújult, bár az érintőképernyős kijelző változatlan maradt. Az új Rexton ülései is változtak, kényelmes, kiváló minőségű üléseket kapott.

A motorválaszték terén maradt a 2,2 literes dízelmotor, de egy erősebb 202 lóerős változata. A meghajtás tartalmaz még egy új, nyolcfokozatú, elektronikus választókarral vezérelhető automata váltót. Vontatási kapacitása 3 tonna lesz.
A megújult Ssangyong Rexton várhatóan 2021 első félévében érkezik meg az európai piacra, márkakereskedésekbe.

Íme egy kis ízelítő:

Hozzászólások