2024-es Mazda MX-5 – JINBA ITTAI TOVÁBBFEJLESZTVE

2024 MAZDA MX-5 – JINBA ITTAI TOVÁBBFEJLESZTVE

• Az új DSC-Track vezetési mód jobb kezelhetőséget nyújt a versenypályákon
• Belső designfejlesztések, új Aero Grey Metallic külső, új bézs színű puhatető
• További biztonsági funkciók alapfelszereltségként a teljes modellkínálatban

Még nagyobb vezetési élményt ígér az új Mazda MX-5.

1989-es debütálása óta a Mazda MX-5 rendre bizonyítja, hogy ideális választás azok számára, akik a vezetés tiszta örömére vágynak. A 2024-es Mazda MX-5 továbbra is őrzi státuszát a kiemelten vágyott autók között, köszönhetően az új, izgalmas vezetési módnak, az új biztonsági és technológiai funkcióknak, a továbbfejlesztett designnak, valamint az új karosszéria- és puhatető-színeknek.
A 2024-es Mazda MX-5 fejlett LED-es fényszórókkal rendelkezik, amelyek tökéletesen illeszkednek a nappali menetfényekhez a láthatóság fokozása érdekében. A hátsó lámpákat finoman áttervezték. Elérhető lett a japán örökséget és a modern esztétikát ötvöző új külső szín, az Aero Grey Metallic, a Mazda roadsterének puha vászontetője pedig mostantól bézs színben is választható.

A japán örökség és a modern művészet ötvözete.

Az utastérben az ülések újfajta anyagból készült kárpitot kaptak, amely megakadályozza az üléseken való csúszkálást, dinamikus vezetés közben is. A belső tér további fejlesztései közé tartozik a keret nélküli visszapillantó tükör, a 8,8 hüvelykes, multimédiás, érintőképernyős kijelző megnövelt mérete és továbbfejlesztett funkciói, valamint a frissített vezetői műszerfal és a két USB-C port.
A 2024-es Mazda MX-5 továbbra is a nyitott tetős autózás felhőtlen örömét kínálja, miközben megőrzi a több mint 30 év alatt felépített alapértékeit, így a modell frissített változata is tökéletesen kiegyensúlyozott, agilis és könnyed, amivel magával ragadó vezetési élményt nyújt. Az új Dinamikus Menetstabilizáló (DSC-Track) üzemmód még több kontrollt ad a vezető kezébe a versenypályákon azáltal, hogy csak akkor alkalmazza a túlkormányzás-vezérlőt, ha már a vezető nem képes korrigálni egy veszélyes megpördülést. A rendszer a kezdő versenyzők számára készült, segítségével a vezetők az utolsó másodpercig a kezükben tarthatják az irányítást.

Új Dinamikus Menetstabilizáló rendszer.

Az autó további biztonsági funkciókkal is kiegészült a lassabb tempó kedvelői számára. Már a belépő szintű Prime-Line modell is kínál Sávtartó Asszisztenst – amely segít az autót a sávjában tartani -, Intelligens Sebességszabályozást, Intelligens Fékasszisztenst és frissített közlekedési táblafelismerő rendszert, amely már a navigációs rendszerhez is kapcsolódik. A 2024-es Mazda MX-5-ben optimális kombinációt alkot a fokozott stabilitás, a fejlett biztonsági funkciók és a pontos reakciókészség kanyarodáskor és gyorsításkor, ezzel pedig megtestesíti a Mazda Jinba Ittai filozófiáját, mely szerint az autó és vezetője tökéletes harmóniában működik együtt.

Hozzászólások