KIA SPORTAGE FIFA LIMITÁLT MODELLEK

 

Limitált Sportage modelljeinket most tolatókamerával, kétzónás klímaberendezéssel, és navigációval szereltük fel, amelyhez 7 év ingyenes térképfrissítést adunk, hogy navigációs rendszere mindig naprakész legyen.

A Kia elsőszámú SUV-ja vonzó számos innovatív technológiai megoldással és kiemelkedő minőséggel párosul, hogy maximálisan igazodjon elvárásaihoz.

Az innovációban és kényelemben gazdag Kia Sportage karakteres, innovatív formatervével mindenütt feltűnést kelt. A sportosság és stílus tökéletes kombinációja élvonalbeli technológiát rejt, amely lenyűgöző szolgáltatásokat és vérpezsdítő kalandokat kínál.

  • Tolatókamera:

Tolasson mindig könnyen, kényelmesen és biztonságosan! A beépített tolatókamera képe a központi érintőképernyőn jelenik meg, így téve Önnek is gyerekjátékká a parkolást, bárhol is járjon.

 

  • Navigáció

Találja meg az optimális útvonalakat és más információkat az érintőképernyős navigáción. A 7 év ingyenes térképfrissítésnek1 köszönhetően térképe mindig naprakész lesz.

 

  • Kétzónás klíma

    Önnek melege van, az utasa fázik? A kétzónás klímaberendezés segítségével az utastér hőmérsékletét úgy állíthatja be, hogy mindenki komfortosan érezze magát.

 

Próbálja ki!

Regisztráljon tesztvezetésre, és próbálja ki személyesen!

Hozzászólások