Újdonságok a Kiától

Frissül a cee’d. A Kia több újdonsággal is előrukkol a márciusban megrendezésre kerülő Genfi Autószalonon. A koreai gyártó bemutatja új, sportos GT Line modellsorozatát, emellett leleplezi 1 literes, háromhengeres, közvetlen befecskendezéses turbómotorját és új fejlesztésű, 7 sebességes duplakuplungos váltóját.

K_51201Az új GT Line csomag a GT modellekre jellemző sportos külsővel ruházza fel a normál cee’d modelleket. A csomag rendelhető lesz a három és ötajtós, valamint a kombi kivitelhez is. Az autók megkapják a jellegzetes, jégkocka alakban elrendezett LED-es nappali világítást és a mélyre húzott spoilereket.

Az utastérben is megjelenik a sportos hangulat: szürke-fehér-fekete kárpitozás, zongora fekete betétes sportkormány, alumínium pedálok és alumínium indítógomb.

Elérhető lesz az új 1 literes háromhengeres, közvetlen befecskendezéses turbómotor is, melyhez hatfokozatú manuális váltó és start/stop rendszer tartozik.

K_5121A márka friss fejlesztése a 7-fokozatú duplakuplungos váltó , ami a duplakuplungos szerkezetek összes előnyét kínálja, többek között a gyorsaságot és az alacsony fogyasztást.

A Genfben debütáló Kia cee’d GT Line modellek előreláthatólag az év utolsó negyedévében kerülnek a márkakereskedésekbe.

Hozzászólások